Get Adobe Flash player

ki-bejentkezés

Itt szavazhatsz

Használsz gps-t?

View Results

Loading ... Loading ...

WayteQ x960BT és az Igo Primo 2.0

 Eszköz, ami nem más mint egy  GPS –sel felszerelt Windows CE 6.0 –ás kézi készülék. Igazából semmi extra … külsőre! No de nézzük mi is van a fedél alatt Mosolygó arc

WayteQ x960BT

Maga a készülék nem egy nagy szám, persze a WayteQ kellően figyelt arra, hogy ne valami borzalmasan fröccsöntött kopogós műanyagot kapjunk!

Ez a készülék azért a mai eszközökhöz mérten kitünő paraméterekkel rendelkezik.

Na de először még pár szót az eszközről.
Ugyanis a WayteQ nem hagyta annyiban, hogy nesze egy Windows CE és kezdj vele valamit … és szerencsére nem is egyből a navigáció indul el (főleg, és erre annak aki ilyet vesz tessék vigyázni! NEM ADNAK HOZZÁ navigációs szoftvert, azt külön kell beszerezni). E helyett egy alkalmazás indul el, ami egy egészen igényes felület, pár alkalmazás ikonjával. A programot a WayteQ készítette, regisztráció után akár frissíteni is lehetne. (Halkan jegyzem meg itt, hogy a WayteQ et nem úgy kellett frissíteni, mint a MIO-t).

Ami igazán jó volt, azaz, hogy a készülék 2 számomra nagyon hasznos funkcióval rendelkezik:

  1. Bluetooth kapcsolódási lehetőség
    Azaz képes kommunikálni a telefonommal! 2 kattintás volt, összepárosítani, majd kb. még 2 kellett ahhoz, hogy lássa az összes partneremet, és mindenféle gond nélkül felhívta Őket! Nagyszerű! Végre nem kell vezetés közben telefonálnom! Mosolygó arc
  2. FM ki hangosítás!
    Nem is tudtam, hogy van ilyen Mosolygó arc és milyen nagyszerű feature! Egyszerűen (erre rá kellett azért jönnöm Mosolygó arc) be kell dugni a töltőt a készülékbe, beállítom, hogy milyen frekvencián sugározzon és kész is! A hangok nem a készülék hangszóróiból jönnek, hanem a kocsim rádiójából, amit aztán a kormányba szerelt vezérléssel olyan hangerőre állítok amilyenre akarok!
    Csak habnak mondhatnám a tortán, hogy az Igo Primo –ban van zene lejátszó, így vezetés közben mondja merre menjek és 20GB –nyi MP3 -at tud lejátszani! (Amikor a néni beszél akkor szépen lehalkítja a zenét). Ezzel megoldódott a sok CD probléma. (persze a készülékben is van zene lejátszó, csak azt nem halkítja el Mosolygó arc)

Persze … képes AVI, MPEG és Flash Video lejátszására is! Szóval lehet filmet nézni az anyós ülésen ülőnek! (valóban nem javaslom a filmnézést vezetés közben, de hallgatni lehet, amire a készülék is rásegít, mivel a lejátszás erősen frame dropos.

Na de nézzük az Igo Primo-t!

Igo PrimoEléggé régóta használok Igo termékeket és  a nagyon régi nagyon kezdetleges verzióra sem tudtam azt mondani, hogy gagyi … de ez a Primo .. ez egyszerűen elképesztő …

Az egy dolog, hogy megmondja a Női Melltartó kosár méreteket Ázsiában is Mosolygó arc de vezetés közben is rettentően igényes és borzalmasan sok információval képes szolgálni!

Ami eddig a legjobban bejött az új női hang, aki képes arra, hogy elmondja, melyik utcába kell beforduljak! (bámulatos hol tart már a tudomány).

Mindezek mellett előre jelzi, hogy hol lehet traffipax Mosolygó arc, mutatja, mennyit tettem már meg az adott útvonalból, és nagyon szép képekkel illusztrálja, hogy az autópályán milyen kihajtón kellene kimennem .

Persze mindezek mellett a régi Igo minden funkciója megtalálható (pontosítva azok amikre egyáltalán emlékszem, valaha használtam).

Persze van benne kép nézegető is (nem tudom miért Mosolygó arc), szól ha akadály van az úton (szerencsére még nem kellett kipróbálnom).

Ahogy már említettem van benne zene lejátszó is, ami az MP3 -akat simán lejátssza, valószínűleg a WAV és OGG fájlokat is.

Egyszóval a WayteQ x960BT és egy Igo Primo 2.0 tökéletes választás a kocsiba, ami egy egyszerű személyautóból is Hi-Tech multimédiás navigációs központot varázsol

Wayteq X960 Hd bt