Get Adobe Flash player

ki-bejentkezés

Itt szavazhatsz

Használsz gps-t?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

PIXIS koncert

A Pixis újból koncertezik. A következő rockoncert időpontja és helyszíne: ?

Mindenkit szeretettel vár a zenekar. Belépés díjtalan!

Igo Primo Truckeurópa

Megjelent az Igo legújabb frissítése. 2020 Q4. 2021 térképekkel.

GPS vevő PC-hez,laptophoz

GPS vevő szett : TPE USB G5010 PC , Laptop és Notebookhozgps+driver cd

– Típus: UB-353
– G5010 nagy teljesítményű chipset
– 50 csatorna
– Tovább fejlesztett algoritmus kiváló navigációs teljesítményt nyújt  városi,  felhős ,hegyes-dombos környezetben is.
– Antenna típus: beépített antenna
– Minimális jel követés:-160dBW
– USB kábel hossza: 130cm50 csatornás vevő
– A csomag tartalma:
– 1 * GPS vevő
– 1 * Software CD

G5010 TPE USB chipset 50 csatornás GPS vevő  PC .laptop és notebookhoz.
Méretek: 2,09 x 2,09-ben az x 0,63-ben (5,3 cm x 5,3 cm x 1,6 cm)
Tömeg: 2.47 oz (70 g)

Új termék

Hangfelismerő technológia az iGO primo-ban

forrás Prim Online

 A Nuance beszédmotorjára építve az NNG új, a célmeghatározást jelentősen egyszerűsítő hangfelismerő technológiát fejlesztett ki, amely már az OEM partnerek rendelkezésére áll. Az iGO primo legújabb funkciója felismeri az egy összefüggő mondatban elhangzott címeket, ezáltal fokozott kényelmet, illetve találati arányt biztosít.Az NNG Kft., a navigációs szoftverfejlesztő vállalat bemutatta az iGO primo szoftverbe épített, egylépéses hangalapú úticél-meghatározás funkciót. A hang- és nyelvi megoldásokat szolgáltató Nuance beszédmotorján alapuló, új úticél-meghatározó rendszer tovább bővíti a szoftver hangfelismerő képességeit, és valódi előrelépést jelent a hangirányítás alkalmazásában. Ez az első off-board megoldás, amely az iGO primo menükezeléséhez kapcsolt hangalapú utasításokkal teszi lehetővé a navigációs készülékek könnyed és zavartalan irányítását.

 

Az egylépéses úticél-meghatározás a lassabb és tagoltabb összetett úticél-meghatározás továbbfejlesztett változata. Korábban a felhasználóknak követniük kellett a navigációs készülékük instrukcióit, külön-külön megadva a város és az utca nevét, valamint a házszámot. Mindezt kénytelenek voltak hosszú szünetekkel tagolni, amíg a szoftver felismerte és feldolgozta a bemondott adatokat. Ezzel ellentétben az új funkció felismeri az egy összefüggő mondatban elhangzott címeket, amivel még egyszerűbb használatot és nagyobb címfelismerési arányt biztosít. Az onboard beszédfelismerő technológián alapuló funkció egyaránt alkalmazható adatkapcsolatot használó és azzal nem rendelkező navigációs megoldásoknál. Az iGO primo a Nuance beszédszintetizátorra épülő text-to-speech (TTS) technológiája révén természetes és kellemes hangon olvassa fel az útvonaltervet, az utcaneveket is beleértve. A szoftver támogatja a Nuance nyelvi portfólióját  is: 20-nál több európai, ázsiai és amerikai nyelven képes a beszédfelismerésre, míg a TTS funkció több mint 30 nyelven áll rendelkezésre.

————————————————————————————————-

Xtab-50 probléma

Az xTAB-50 GPS készülék belső memóriájába nem minden alkalmazás adatai férnek el teljes adatállománnyal (Pl: bizonyos navigációs programok).  Ilyen esetben memóriakártya használata válhat szükségessé. Azonban az Android 4.0 rendszer esetében a rendszer nem minden alkalmazás esetén teszi lehetővé a memóriakártyáról történő futtatást. Erre az esetre megoldás a rendszerben a külső és a belső memória elérési útvonalának megváltoztatása.

Tehát,ha egy (navi) program az xtab50 -en nem fut megfelelően, nem menti az adatokat, betöltésnél hibát jelez, akkor nagy valószínűséggel mondhatjuk,hogy ez a jelenség áll fent. Ha nem tudod saját magad megoldani az elérési útvonal megváltoztatását, akkor fordulj hozzám

és megoldjuk.

Kamionos program laptopra

Egy másik oldalon találtam .Magyar nyelvű kezelőfelülettel is rendelkezik.Nagyon szívesen megosztom,ha érdekel valakit.Itt van link az oldalra http://www.camiondriver.hu/forum/topik/igo8/ .

 Egy kis leírás a progiról.A google fordítóval le lehet fordítani. Read the rest of this entry »

WayteQ x960BT és az Igo Primo 2.0

 Eszköz, ami nem más mint egy  GPS –sel felszerelt Windows CE 6.0 –ás kézi készülék. Igazából semmi extra … külsőre! No de nézzük mi is van a fedél alatt Mosolygó arc

WayteQ x960BT

Maga a készülék nem egy nagy szám, persze a WayteQ kellően figyelt arra, hogy ne valami borzalmasan fröccsöntött kopogós műanyagot kapjunk!

Ez a készülék azért a mai eszközökhöz mérten kitünő paraméterekkel rendelkezik.

Na de először még pár szót az eszközről.
Ugyanis a WayteQ nem hagyta annyiban, hogy nesze egy Windows CE és kezdj vele valamit … és szerencsére nem is egyből a navigáció indul el (főleg, és erre annak aki ilyet vesz tessék vigyázni! NEM ADNAK HOZZÁ navigációs szoftvert, azt külön kell beszerezni). E helyett egy alkalmazás indul el, ami egy egészen igényes felület, pár alkalmazás ikonjával. A programot a WayteQ készítette, regisztráció után akár frissíteni is lehetne. (Halkan jegyzem meg itt, hogy a WayteQ et nem úgy kellett frissíteni, mint a MIO-t).

Ami igazán jó volt, azaz, hogy a készülék 2 számomra nagyon hasznos funkcióval rendelkezik:

  1. Bluetooth kapcsolódási lehetőség
    Azaz képes kommunikálni a telefonommal! 2 kattintás volt, összepárosítani, majd kb. még 2 kellett ahhoz, hogy lássa az összes partneremet, és mindenféle gond nélkül felhívta Őket! Nagyszerű! Végre nem kell vezetés közben telefonálnom! Mosolygó arc
  2. FM ki hangosítás!
    Nem is tudtam, hogy van ilyen Mosolygó arc és milyen nagyszerű feature! Egyszerűen (erre rá kellett azért jönnöm Mosolygó arc) be kell dugni a töltőt a készülékbe, beállítom, hogy milyen frekvencián sugározzon és kész is! A hangok nem a készülék hangszóróiból jönnek, hanem a kocsim rádiójából, amit aztán a kormányba szerelt vezérléssel olyan hangerőre állítok amilyenre akarok!
    Csak habnak mondhatnám a tortán, hogy az Igo Primo –ban van zene lejátszó, így vezetés közben mondja merre menjek és 20GB –nyi MP3 -at tud lejátszani! (Amikor a néni beszél akkor szépen lehalkítja a zenét). Ezzel megoldódott a sok CD probléma. (persze a készülékben is van zene lejátszó, csak azt nem halkítja el Mosolygó arc)

Persze … képes AVI, MPEG és Flash Video lejátszására is! Szóval lehet filmet nézni az anyós ülésen ülőnek! (valóban nem javaslom a filmnézést vezetés közben, de hallgatni lehet, amire a készülék is rásegít, mivel a lejátszás erősen frame dropos.

Na de nézzük az Igo Primo-t!

Igo PrimoEléggé régóta használok Igo termékeket és  a nagyon régi nagyon kezdetleges verzióra sem tudtam azt mondani, hogy gagyi … de ez a Primo .. ez egyszerűen elképesztő …

Az egy dolog, hogy megmondja a Női Melltartó kosár méreteket Ázsiában is Mosolygó arc de vezetés közben is rettentően igényes és borzalmasan sok információval képes szolgálni!

Ami eddig a legjobban bejött az új női hang, aki képes arra, hogy elmondja, melyik utcába kell beforduljak! (bámulatos hol tart már a tudomány).

Mindezek mellett előre jelzi, hogy hol lehet traffipax Mosolygó arc, mutatja, mennyit tettem már meg az adott útvonalból, és nagyon szép képekkel illusztrálja, hogy az autópályán milyen kihajtón kellene kimennem .

Persze mindezek mellett a régi Igo minden funkciója megtalálható (pontosítva azok amikre egyáltalán emlékszem, valaha használtam).

Persze van benne kép nézegető is (nem tudom miért Mosolygó arc), szól ha akadály van az úton (szerencsére még nem kellett kipróbálnom).

Ahogy már említettem van benne zene lejátszó is, ami az MP3 -akat simán lejátssza, valószínűleg a WAV és OGG fájlokat is.

Egyszóval a WayteQ x960BT és egy Igo Primo 2.0 tökéletes választás a kocsiba, ami egy egyszerű személyautóból is Hi-Tech multimédiás navigációs központot varázsol

Forgot password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Wayteq X960 Hd bt